fbpx

Træningsforløb for virksomheder

Målet for Runivation er altid at tilbyde rigtige sundhedsløsninger; løsninger, som rent faktisk har en effekt ude i virksomheden, frem for bare at se godt ud på papiret. Efter flere års erfaring med løbehold hos virksomheder, er vi kommet frem til en løsning, som er et mix imellem fysiske møder, oplæg, træningsprogram og løbende korrespondance. Runivations forløb er af varierende længde, men mange finder vores 100-dages forløb interessante. Forløbene kan naturligvis sagtens strække sig over 6-12 måneder eller længere. Desto længere forløb, desto bedre chancer er der for, at deltagerne ikke kun når at rykke sig på løbeformen, men også får dannet sig nogle gode motionsvaner undervejs.

 • Træningsforløb målrettet et forudbestemt løb (fx DHL-stafetten)
 • Træningsplan med løbeprogram opdelt i 2 niveauer
 • Fællestræning med Runivation 1 gang om måneden
 • Løbende korrespondance med kontaktperson fra løbegruppen
 • Et oplæg undervejs for deltagerne eller hele virksomheden (emne aftales med virksomhed; eksempelvis kost, styrketræning, skadesforebyggelse, træningsplanlægning mm.)
 • Fri adgang til alt indhold på Runivations onlinemagasin, Klog på løb

Runivation holder inspirerende oplæg
undervejs i forløbet

Forløb giver bedre fastholdelse

Det, at have et forløb, giver både bedre muligheder for at lave et program, som har en god effekt, men særligt interessant giver det bedre chancer for at holde deltagerne ved ilden, ved både at have længere tid til at skabe et socialt løbefællesskab samt have en målsætning i horisonten.

Målet kan være alt fra at komme under 1:30 time på halvmarathon til at få en bæredygtig motionsrutine eller lære at løbe. Er der mange deltagere eller stor spredning, kan det anbefales at lave flere forløb, ligesom det kan anbefales at vi sætter 2 instruktører på holdet, hvis det bliver en meget stor gruppe. Man kunne eksempelvis med fordel lave et forløb med løbere, som er vant til at løbe, og et begynderforløb, til dem der gerne vil igang med at løbe, men ikke har erfaring med det (eller har haft flere års pause).

De gange, hvor Runivation afholder træningen, kan vi enten køre programmet, eller alternativt tage specifikke emner op, hvis det undervejs viser sig, at der er noget, vi skal arbejde med. Det kunne eksempelvis være et element i løbeteknikken.

Yderligere muligheder

Runivation skræddersyr gerne et forløb til din virksomhed! Ud over ovenstående tilbud, er der flere muligheder for at give medarbejderne ekstra opmærksomhed. Herunder ses nogle eksempler:

 • Ekstra instruktør til fællestræningerne
 • Ugentligt “kontorprogram”: ny video hver uge med træningsøvelser for afhjælpning og forebyggelse af kontorskavanker (laves med udgangspunkt i den enkelte virksomhed)
 • Skadesforebyggende styrkeprogram (video med nyt program hver måned)
 • Ugentlig video med nyt yogaprogram
 • Arrangering af motionsløb som afslutning af projektet

Meld dig til Runivations nyhedsbrev

Bliv opdateret om spændende nyheder fra Runivation.

Kurv
 • No products in the cart.