fbpx

Test og rådgivning

DKK1,800.00

 

Læs mere om iltoptagelsestesten nedenfor.

Varenummer (SKU): 004 Kategori:

Beskrivelse

Ved hjælp af en iltoptagelsestest, er det muligt at identificere dine træningszoner. Dette giver dig en sikkerhed for, at du træner med den rigtige intensitet og dermed får optimalt udbytte af hvert enkelt træningspas. Samtidig vil du nedsætte risikoen for skader. Vi finder eksempelvis træningszonen for optimal fedtforbrænding, som er meget vigtig, hvis du gerne vil forbedre din udholdenhed. Træningszonerne får du angivet i både puls og hastighed (eller watt på cykel), og får derudover også efter testen en grundig vejledning omkring testens resultater, og hvad du bør arbejde på, for at nå dit mål.

Med en iltoptagelsestest får du:

  • Testrapport tilsendt på mail efter testen
  • Overblik over dine træningszoner og træningstempi
  • Forklaring af de forskellige træningszoner, samt hvor du evt. bør lægge ekstra fokus i træningen
  • Et håndgribeligt syn på din nuværende form, så du ved næste test kan vurdere, hvor meget, du har forbedret dig.
  • En snak om konkurrencetider ud fra din nuværende form
  • Gode råd med på vejen fra en erfaren løbeekspert omkring træning og evt. teknik.
Løbetest hos Runivation
Cykeltest hos Runivation

Praktisk information:

– Varighed: typisk 1,5 time – vi tager os god tid til at forklare testresultaterne
– Skal du testes på cykel, kan du tage din egen med, da testen foregår på hometrainer (Wahoo Kickr)
– Adresse: Mossøvej 14a, 8660 Skanderborg
– Medbring: Løbe/cykeltøj + sko – der er mulighed for omklædning og bad hvis dette ønskes
(noter dette i mailen eller på tlf.)

Ved DGI’s Landsstævne var Runivation i 2017 oppe og lave iltoptagelsestests. TV 2 Nord kom forbi, og dækkede en test i løbet af den ene aften. Har du lyst til at se, hvordan det gik for sig, så kan du se i videoen nedenfor. Som en lille kommentar, så behøver man ikke at kunne løbe i 1 time for at gennemføre testen – alle kan gennemføre en test, og testen stopper blot, når du ikke vil mere! Indslagene om test findes omkring følgende tider:
– 16:40, 34:30, 48:35, 1:04:45

Skærmbillede 2016-02-17 kl. 13.26.04

 

Trådløs test

Det er også muligt at lave iltoptagelsestests udenfor; typisk på en atletikbane. Dette kan give dig et klart billede af, hvordan din krop har det ved forskellige tempi. Dette er eksempelvis interessant for halv- eller helmaratonløberen, for at få undersøgt, om et givent tempo er et realistisk konkurrencetempo eller ej. Har du yderligere spørgsmål til eller interesse for denne test, så tag kontakt via ovenstående oplysninger.

Iltoptagelsestest

Runivation har specialiseret sig i at lave iltoptagelsestest for løbere, men udføre også iltoptagelsestest for cykelryttere. 
En iltoptagelsestest for løbere vare ca. 1-1,5 time inkl. opvarmning og feedback. Efter iltoptagelsestesten får du 5 zoner i puls og tempo. Disse fem puls- og tempozoner kan du bruge fremadrettet i din træning, så du sikre et rigtigt træningsforløb og minimere skadesrisici. 
Iltoptagelsestest for cykelryttere, foregår sådan at du har din egen cykel med. Den sætter vi i vores Kickr, og du får taget testen på din egen cykel. På den måde sikre vi, at cyklen passer præcist til dig.

Testcenter i Skanderborg

Runivation holder til i Skanderborg, hvor vi har vores stationære iltoptagelsesudstyr. Til løbetesten bruger vi et Woodway løbebånd – verdens bedste løbebånd, hvis du spøger os 🙂
I vores testcenter er der mulighed for bad og omklædning, og vi tilbyder dig også gerne en kop kaffe, når testen er færdig.

Trådløs iltoptagelsestest

Har du ikke mulighed for at komme til os I Skanderborg, så kan vi tage vores iltoptagelsesudstyr med til dig. Denne løsning er tit rentabel for foreninger hvor flere løbere skal testes samtidig. Hertil finder vi selvfølgelig også en god pris.

Kurv Item Removed. Undo
 • No products in the cart.