fbpx
Sommersæsonen nærmer sig. Det betyder, at der bliver lidt mere fokus på forskellige konkurrencetempi end hen over den første del af året. I denne uge havde jeg fokus på 5km tempo. 5k-pace er for øvede løbere et rigtig godt udgangspunkt for intervaltempo. Tempoet er intensivt nok til, at man burde presse den maksimale iltoptagelse, men samtidig ikke hurtigere, end at man burde kunne løbe nogenlunde ordentligt samtidig med 😀 Puls i håndleddet Jeg har stadig ikke fået mit pulsbælte tilbage, hvilket betyder at det stadig er håndledspulsmålinger. Det samme billede tegner sig i denne uge, som jeg tidligere har erfaret: håndledspulsmåling er simpelthen for langsom til at reagere på pulsændringer – i hvert fald med den software/hardware, som er der nu. Det fine Polar Vantage M kommer altså ganske enkelt til kort på dette punkt. Til rolige ture ser målingerne ud til at være nogenlunde, men jeg oplever flere steder på mine ture at undre mig lidt over værdien – den kan eksempelvis være 5-8 slag lavere, end den plejer. I praksis betyder det, at mine rolige ture måske ikke har korrekte pulsværdier. Derudover ser mine intervaltræninger lettere ud, end de i virkeligheden er: Pulsen stiger langsomt, så jeg får “på papiret” mindre tid i zone 4 og 5, og formentlig også en lavere max-puls, da uret ikke når at registrere […]
Kurv
  • No products in the cart.