fbpx

Referencer

Det siger virksomhederne;

Jeg kan varmt anbefale ugentlig løbetræning i arbejdstiden, det styrker sammenholdet og den gode kultur på kontoret.” (Martin Raaby Skou, CEO, EnergySolution)

Vi har opnået stor værdi af at have Max kontinuerlig tilknyttet som løbetræner, for både medarbejder og virksomhed, i de seks måneder vi indtil nu har samarbejdet. Løbetræningen har resulteret i markante præstationsforbedringer hos samtlige deltagere, uden at vi har oplevet skader, hvilket har medført at flere og flere ønsker at være en del af løbeholdet og dermed også en del af fællesskabet omkring dette. Samtidig har vi registreret rekord lav sygefravær i perioden og kan derud over konstatere, et øget energiniveau og sammenhold blandt medarbejderne, hvilket vi primært tilskriver effekten af den regelmæssige motion og det forpligtende fællesskab som Max også har bidraget til. Vi kan derfor give vores bedste anbefaling til andre, om at gøre det samme, i håbet om at flere vil opnå samme positive effekt ved et samarbejde med Max.“ (Michael Gadeberg, Direktør, Dansk Ingeniørservice)

“Vi har haft glæde af Max som løbetræner siden foråret 2016. Max er en meget ihærdig og ambitiøs løbetræner, der sørger for at tilpasse træningen, så alle kan være med trods forskellige niveauer og er samtidig god til at presse os individuelt. Max har stor viden indenfor løb og forskellige teknikker, der kan forbedre ens løb. Vi kan varmt anbefale Max til andre.” (Tina Hansen, Bird&Bird)

“Vi har hos Match Biler i Aarhus Syd haft den glæde, at have Max som løbetræner hver Tirsdag i 2018 , det har været en fantastik oplevelse , Max har lært os mange forskellige løbe teknikker, og har motiveret os til, at løb er blevet til en naturlig del af ens daglige motion , det har betydet, at flere af os har deltaget i Motionsløb ,hvor man har turdet presse sig selv mere, pga man har kunnet bruge det man har lært af Max
Jeg kan kun varmt anbefale, at deltage i hans løbe programmer” (Lars Poulsen, Match Biler)

Det siger løberne:

“Kan klart anbefale et forløb hos Max, det er en sublim kombination af ekspertviden blandet med menneskelig forståelse og engagement! JEG er blevet en glad løber :)” (Mia Bak)

“Jeg har kun gode erfaringer og oplevelser med at have haft Max som hhv. træner og vejleder gennem de sidste to år.
Max er meget kompetent, professionel og behagelig i sin måde at være på, hvilket gør ham til en troværdig og meget ansvarsfuld person med en positiv indstilling til diverse udfordringer og opgaver.
Foruden at det er rart at blive trænet af Max, er det også meget effektivt og fører gode resultater med sig. Personligt er det i hvert fald min overbevisning, at han bærer en stor del af ansvaret for, at jeg har forbedret både min løbehastighed og -teknik enormt meget på kort tid samtidig med, at min motivation for at løbe kun er blevet større.” (Matilde Hegnsgaard)

Kan siges kort og godt;

Har styr på tingene og er meget sympatisk!” (Allan Lund)

Det siger klubberne;

“Vi havde I vores lille lokale løbeklub Max ude og holde en workshop omkring løbestil. Vi var 30 forventningsfulde løbere mødt op. Og Max indfriede alle forventningerne til fulde. Vi blev klogere, grinte en del og fik sved på panden. Flere har spurgt om vi gør det igen….. Ja hvorfor ikke. Super aften 
På vegne af Hinnerup løberne – Brian Løgstrup Kyvsgaard

Meld dig til Runivations nyhedsbrev

Modtag 1 gratis artikel om måneden fra Klog på løb samt andre spændende nyheder fra Runivation.

Kurv
  • No products in the cart.