fbpx

Så kom pakken med et par Asics GEL-Nimbus 23 ind ad døren. Det føltes lidt som juleaften med en blanding af spænding og lidt nervøsitet – jeg skulle igang med min første skoanmeldelse! Som altid når man åbner en pakke, så var jeg super spændt på at se, hvordan skoen så ud, hvor stor den var og nå ja – hvilken farve den havde.
Max havde bare fortalt, at der var en sko på vej, mere vidste jeg ikke.

Tjek til designet – hvad med formen og materialerne?

Jeg åbner pakken, spændingen udløses, der ligger de flotteste blå og lilla løbesko. Nogle vil mene det er lige meget, men jeg synes nu det er rart, at der også er tænkt over designet. Skoen ser lidt stor ud og har en del mere sål og drop (13 mm) end jeg er vant til, så jeg var spændt på at se og mærke forskellen fra mine nuværende Altra løbesko med zero drop.

Det var en rar følelse at sætte foden i skoen første gang. Det er en behagelig og godt foret løbesko, og når man er vant til en mere kontant, flad sko, så mærkes den gode komfort straks, når man stikker foden i Asics GEL-Nimbus 23.
Skoen er dejlig blød og har en ekstra blød overdel, som kan give optimal komfort på de længere løbeture. Selvom skoen har mere hæl, end jeg er vant til, og virker stor ved første øjekast, så mærkes den hverken klodset eller tung, når man har den på. Indtil nu har jeg løbet i en Altra Escalante Racer, som er en zero drop sko, så derfor ser Asics sko ud til at have meget hæl, selvom den som nævnt kun har 13 mm drop.

Som at løbe på puder

Første løbetur gik rigtig godt, og jeg kunne tydeligt mærke, at der er tænkt over komfort og stabilitet. Mine tanker omkring skoens størrelse skydes hurtigt ned, da første løbetur går ret let derudad.
Efter et par kilometers tilvænning til bl.a. drop, så er jeg overrasket over hvor nemt og uhindret, jeg kan løbe. Jeg mærker ikke meget til hældroppet og jeg får en bouncy fornemmelse, hvilket må skyldes den ekstra komfort og stødabsorbering, som skoen giver. Generelt føles det lidt som at løbe på puder, hvis man kan forestille sig det. Dette må blandt andet komme fra Asics GEL Technology, hvor de arbejder med at placere GEL strategisk korrekt i skoen for at forstørre komforten. Samtidig giver det en god stabilitet, min fod holdes godt på plads, og jeg skrider ikke rundt i den.

Et sikkert valg fra skohylden

Asics GEL-Nimbus bliver for mig et klart førstevalg på mine længere ture eller restitutionsturene, hvor der skal skrues ned for tempoet og mere nydes end ydes. Med Asics GEL-Nimbus 23 får jeg den optimale komfort, og jeg glæder mig til at have skoen som trofast følgesvend på sommerens lange løbeture.

Kirstine Boderskov

Skrevet af Kirstine Boderskov

Kirstine har været med på sidelinjen helt fra Runivations begyndelse.
Med en kandidat i oplevelsesøkonomi er Kirstines styrke i virksomheden at bidrage med idéudvikling, struktur og overblik. Derudover sørger hun for hjemmeside, nyhedsbrev og de sociale medier – når Max ikke selv får opdateret på den front.

Med Max som ægtemand er det svært ikke selv at blive glad for løb, og Kirstine er selv motionsløber – dog kun på “hyggeplan” 🙂Kurv
  • No products in the cart.