Runivation

Virksomhedstræning – giver glade, sunde og effektive medarbejdere.

Er der interesse for løb i din virksomhed? Eller har I allerede et hold, men kunne godt bruge en dygtig træner? Løbehold hos Runivation er løbetræning af højeste kvalitet, og virksomhedstræningen skræddersys til det enkelte hold – hvad end det er at holde sig sunde og raske eller at løbe en halvmaraton.
Kontakt Max Boderskov for en uforpligtende samtale om mulighederne (T: 25 11 92 86, M: kontakt@runivation.dk)

Virksomhedstræning hos Runivation indeholder:

– En eller flere faste løbetræninger om ugen af ca. 1 times varighed

– Feedback på og træning af løbeteknikken

– Effektiv træning

– Mulighed for at kombinere løbetræningen med funktionel styrketræning

– Mulighed for sparring og tips via en facebookgruppe til løbeholdet

– Mulighed for fedtprocent-, BMI- og bodyage-måling af løberne

Pris: 1000 kr + moms. pr. træning uanset deltagerantal

Det styrker ikke blot humøret og medarbejdernes sociale forankring i virksomheden, men viser sig ganske enkelt meget rentabelt for virksomheder at investere i medarbejdernes sundhed. Alt fra forbedret samarbejdsevne og hukommelse til markant nedsættelse af sygefravær følger med, når der føres en aktiv og sund livsstil.

Erfaringen er, at blot en enkelt dag om ugen med fysisk aktivitet øger opmærksomheden på det at være aktiv og leve sundt, og motiverer til at medarbejderne selv kommer afsted på ugens øvrige dage.

Du kan endda som virksomhedsejer tilbyde motionen i arbejdstiden – det betyder større deltagelse i motionstilbuddet, og selvom du tager tid ud til motion, så leverer medarbejderne det samme, blot på kortere tid og med et sundere helbred (Arbejdsmiljø og helbred i Danmark, NFA (2012)).

Virksomhedstræning hos Runivation

Det siger virksomhederne:

Dansk IngeniørService, Michael Gadeberg: 

”Vi har opnået stor værdi af at have Max kontinuerlig tilknyttet som løbetræner, for både medarbejder og virksomhed, i de seks måneder vi indtil nu har samarbejdet. Løbetræningen har resulteret i markante præstationsforbedringer hos samtlige deltagere, uden at vi har oplevet skader, hvilket har medført at flere og flere ønsker at være en del af løbeholdet og dermed også en del af fællesskabet omkring dette. Samtidig har vi registreret rekord lav sygefravær i perioden og kan derud over konstatere, et øget energiniveau og sammenhold blandt medarbejderne, hvilket vi primært tilskriver effekten af den regelmæssige motion og det forpligtende fællesskab som max også har bidraget til. Vi kan derfor give vores bedste anbefaling til andre, om at gøre det samme, i håbet om at flere vil opnå samme positive effekt ved et samarbejdet med Max.“

 

Bird & Bird, Tina Hansen: 

“Vi har haft glæde af Max som løbetræner siden foråret 2016. Max er en meget ihærdig og ambitiøs løbetræner, der sørger for at tilpasse træningen, så alle kan være med trods forskellige niveauer og er samtidig god til at presse os individuelt. Max har stor viden indenfor løb og forskellige teknikker, der kan forbedre ens løb. Vi kan varmt anbefale Max til andre.”