Runivation

Tilbageblik – vintersæsonen

Bloggen har ligget stille længe. Det er i sig selv lidt ærgerligt, men er direkte resultat af, at jeg har haft travlt med mange spændende opgaver, hvilket selvfølgelig er helt fantastisk!

Personlig træning og iltoptagelsestests

Der er i øjeblikket meget tæt på fuldt hus når det gælder pladser til personlig træning, så derfor er det en god idé at få kontaktet mig, hvis du har lyst til at starte et forløb. Jeg har mange interessante forløb i øjeblikket, og ambitionsniveauet spænder vidt fra hurtige maratontider til det at komme i gang med at løbe uden at få skader. Alle opgaver er både udfordrende og spændende!

Ved siden af iltoptagelsestests og personlig træning har jeg hen over vinteren arbejdet på højtryk på udarbejdelsen af DGI & DAF’s nye løbetræneruddannelse, som er lanceret i forbindelse med deres samarbejde, kaldet “Bevæg Dig For Livet”. Uddannelsen blev rullet ud i starten af året, og mange kursister er nu i fuld gang med at gennemføre både basis- og specialiseringskurserne. Har du lyst til at læse mere om uddannelsen, kan du klikke ind på følgende link:

https://www.dgi.dk/loeb/loeb/for-dig-som-loebetraener/traenerkurser-og-uddannelse 

Vinterløb

Vintersæsonen byder altid på cross. Jeg var desværre forhindret til mange af runderne i år, og når det kommer til mesterskaber, nåede jeg kun med til DM Lang cross.  Jeg var rigtig godt løbende, men ruten var desværre for mudret til mit skovalg, hvilket resulterede i, at jeg 2 gange måtte stoppe op for at tage sko på igen, da de blev trukket af i mudderet.  Placeringen blev derfor ikke som håbet – jeg blev nr. 26.

Billede fra DM Lang Cross Foto: Lone Dybdal

Vintersæsonen bød også på mit første forsøg på et indendørs-stævne, hvilket blev 3000m i Skive. Her blev skoene heldigvis på, og jeg kunne indkassere en fin PR med tiden 8.54.47 samt en sjov oplevelse!

Vinteren er nu officielt ovre, selvom termometret peger under 10 grader, og det betyder, at fokus ligger på løbebanen. Mit næste stævne bliver 800m til Herning Games, hvor jeg skal fortsætte min jagt efter at komme under 2:00.

Har du også fået sat dig nogle mål for foråret?

Author: Max Boderskov